lørdag den 7. april 2012

Tre boganbefalinger

Hejsa :-)

Jeg vil anbefale jer tre bøger, som jeg personligt rigtig godt kan lide. I stedet for at jeg prøver at forklare handlingen, vil jeg indsætte bagsideteksten fra dem...

Den første er "Mine hemmeligheder" af Sophie Kinsella. Faktisk kan jeg anbefale ALLE hendes bøger, men denne her var den første, jeg læste.

Det er fredag eftermiddag, og Emma har lige oplevet sit livs fiasko. Nu sidder hun skrækslagen om bord på et fly, der er i voldsom turbulens. Da hun tror, at hendes sidste time er kommet, mister hun selvkontrollen og fortæller rablende alle sine hemmeligheder til den fremmede (meget lækre) mand i sædet ved siden af. Overbevist om at hun aldrig skal se ham igen, føler hun sig sikker på, at hendes hemmeligheder stadig er velbevarede - lige indtil mandag morgen, hvor den øverste direktør kommer på uanmeldt besøg. Til sin skræk opdager Emma, at det er manden fra flyet. Panik!! Selv om hun føler sig totalt blottet over for ham, kan hun ikke modstå ham, da han inviterer hende ud. Med alt det han ved om hende, burde de få en perfekt date. Men er det lykken at få alle sine hemmelige ønsker opfyldt?

Den næste er første bog i serien "Lying Game", og den hedder "Den enes død". Bøgerne er skrevet af Sara Shepard, som også er forfatter til "Pretty little liars" bøgerne. Så hvis du kan lide "Pretty little liars", vil du måske også kunne lide "Lying Game" serien.

Siden hendes mor forlod hende som femårig, er Emma blevet kastet rundt mellem plejefamilier. En aften ved computeren finder hun pludselig ud af, at hun har en ukendt tvillingesøster ved navn Sutton. Hvad Emma ikke ved er, at hendes søster på det tidspunkt er død.

Før hun ved af det, er Emma hvirvlet ind i et spil, hun ikke selv kan overskue og har overtaget sin døde søsters identitet. Både venner, forældre og kæreste tror, at Emma er den rigtige Sutton. Den eneste, der ved, hun lyver, er Suttons morder, der følger hvert skridt, hun tager.


Den sidste bog er "Niceville" af Kathryn Stockett.

USA. 60´ernes Mississippi. Den nye racelov er netop blevet indført. Adskillelsen mellem hvide og sorte er pludselig ikke længere lovlig. Ku Klux Klan hæriger, og sorte lever i skræk og rædsel. Så meget desto mere fantastisk - og modigt - er det da også, da Aibileen, en sort tjenestepige, indvilger i at fortælle sin historie til miss Skeeter, en ung hvid kvinde, der aldrig har forstået, hvorfor hendes engen elskede "mammy" forsvandt ud af hendes liv, og som har sat sig for at beskrive tilværelsen for en række
sorte tjenestepiger. Aibileen er den første. Mend et er ikke nok med kun én stemme. Langsomt, møjsommeligt og i dybeste hemmelighed lykkes det at rekruttere andre kvinder og få dem til at fortælle deres historie - med livet som indsats.

Hvis I har bøger, som I gerne vil anbefale, må I meget gerne skrive dem i kommentarene.

Love <3

Ny neglelak!

Hej!

Jeg købte for nylig en ny neglelak og tænkte at jeg ville vise jer, hvordan den ser ud :-)
Lakken er fra OPIs Nicki Minaj kollektion og hedder Save Me. Den kan købes i nogle Matas butikker til 125 kr. og bl.a. også på Nelly til 135 kr. Jeg lagde 2 lag, og det dækker nogenlunde, men jeg forestiller mig, at den også er fin som en overlak over en hvilken som helst anden lak. Save Me var ret svær at fotografere, så man kunne se hvordan den egentlig ser ud, men jeg gjorde et forsøg...











Hvad synes I?

Love <3

søndag den 1. april 2012

Inspiration til neglene!

Hej!

Denne video viser et både sødt og nemt påskelook til neglene, som inspirerede mig til at lave påskeharer på mine tommelfingre :)



Håber I blev inspirerede og måske prøver det selv...


Love <3