onsdag den 20. juli 2011

Dove - reklame

Hej alle sammen!

Først vil jeg lige sige undskyld at jeg ikke har skrevet noget i
laaaang tid :D

Noget af det første jeg lagde mærke til var at
der er kommet 4 læser nu (jubii!!) :)

Nå men det jeg vil vise jer var den her Dove reklame
Synes faktisk sangen er ret god!


Xoxo

onsdag den 13. juli 2011

Nye sko!

Lad mig lige starte med at sige at jeg ELSKER sko! Nye sko, nyt tøj, makeup o.s.v - det er virkelig noget der kan få mig i godt humør. Faktisk er jeg i godt humør i dag, og det skyldes mine nye sko, som jeg har været oppe at købe :) Jeg synes selv, at de er fantastiske, men jeg er også blevet helt vild med kilehæle på det sidste. Nu er har jeg fire par af slagsen - støvletter, sandaler, tå-sandaler og nu også ballarinaer med kilehæle!
Skoene er fra Vagabond, og de har blonder og en rose på hver ude i enden :)

Love <33

tirsdag den 12. juli 2011

Willow Smith

De fleste kender Willow Smith, men har I hørt den her? Det havde jeg ikke før for et par dage siden :) Sangen begynder først efter ca. 1½ minut, men tænkte at I nok gerne ville have linket til den rigtige musikvideo alligevel...

www.youtube.com/watch?v=AfuHSJqqgAo
- igen, sorry det med linket...

En sang med meget attitude fra en meget lille pige!
MEN den er faktisk helt okay :)

Love <33

mandag den 11. juli 2011

Kender I..?

Hey guys!

I dag vil jeg anbefale jer nogen forskellige ting, som I måske allerede kender...

1. Maddi Jane! En fantastisk sanger, som laver covers af kendte sange. Jeg TROR nok, at hun er 12 år nu, og at hun startede som 10 årig :)

Maddi Jane på Youtube: www.youtube.com/user/maddijanemusic



2. Fleur - Bedre kendt som Fleurdeforce! Hun har sin egen kanal på Youtube, hvor hun laver fantastiske "beauty-videoer". Hun er fra England, så hun taler engelsk, men jeg synes, at hun taler ret tydeligt og til at forstå. Hun har også en blog på Blogspot. Links til begge dele:

Fleur på Youtube: www.youtube.com/fleurdeforce
Fleur på blogspot: wwww.fleurdeforce.blogspot.com
HUN ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NICE! :)



3. Ingrid - Bedre kendt som Missglamorazzi! Det samme med Ingrid som med Fleur, (Ingrid er dog fra USA.)Faktisk er Ingrid og Fleur veninder, og de har også lavet videoer sammen. Så vidt jeg ved er hun ikke længere aktiv på Blogspot, men stadig - HUN ER NICE! :)

Ingrid på Youtube:www.youtube.com/missglamorazzi





4. Kender I Sophie Kinsella? Hun er forfatteren bag Shopaholic-serien og andre seriøst gode bøger - jeg er en STOR fan! Lige nu er jeg ved at læse "Pige i tyverne" af hende, og desværre er det den sidste af hendes bøger jeg mangler at læse, for de er virkelig gode :( "Pige i tyverne" er udenfor Shopaholic-serien, og jeg vil fortælle jer mere om den når jeg har læst den færdig. P.s Der er næsten 500 sider - der går nok lidt tid! :D




P.s sorry at det ikke er "rigtige" links, men den (computeren) vil ikke lade dem blive der, når jeg udgiver indlægget. Håber I stadig vil tjekke dem ud, selvom det ikke kun kræver ét klik! :)


Det var alt for nu, men skriv gerne en kommentar f.eks. om hvad I vil læse om :)

Love <33

søndag den 10. juli 2011

The last song!




Tidligere i dag så jeg The last song, og selvfølgelig begyndte jeg at græde,
som jeg ALTID gør når jeg ser den. Heldigvis var det ikke så slemt i dag :)
I må meget gerne skrive hvad I synes om den, hvis I har set den.

Xoxo

Shopping! ♥♥

Nu hvor hovedrengøringen af mit værelse er klaret, inden jeg tager på ferie, har jeg tid til at blogge :)
Jeg tænkte at jeg ville skrive om, hvad jeg købte da jeg var ude at shoppe med familien i torsdags...
Grunden til at vi tog afsted var, at vi skulle have købt de sidste ting til at tage med til Kroatien, men jeg fik da sneget mig ind i bl.a. H&M og Matas :) I H&M købte jeg to helt almindelige toppe, som man kan have på til/under det meste - en sort og en lilla. Udover det købte jeg en pakke almindelige sorte elastikker + den fedeste pakke med fire neglelakker i, som jeg vil fortælle om nu...


Sættet hedder "Summer nails", og har de flotteste sommerfarver :

En koral-farvet neglelak
En lysegul neglelak
En mint grøm neglelak
En lyseblå neglelak

Jeg har længe kigget på både en koral-farvet og en mint grøn neglelak fra Essie, men da de koster 100 kroner, har jeg ikke taget mig sammen til at købe dem. Derfor blev jeg nærmest lykkelig da jeg fik øje på sættet her i H&M. Jeg ved godt, at kvaliteten nok ikke er så god i forhold til Essie, men til 29,95 tænkte jeg at jeg ville give dem en chance, så jeg glæder mig helt vildt til at de skønne farver skal pryde mine finger- og tånegle hele sommeren + den koral-farvede matcher en af mine bikinier - PERFEKT! :)

Essies udgaver som jeg havde kigget på :


I Matas købte jeg :




En øjenskygge fra L´oreal i farven 176 - en fantastisk støvet grøn farve med masser af glitter/"shine", som er perfekt at lægge som en streg rundt om hele øjet.








En mousse øjenskygge fra Rimmel i farvenn 008 Sassy, som skulle kunne holde i otte timer. Udover det er den super nem at påføre, og farven er uimodståelig!








En læbestift fra Rimmel i farven Rose Sorbet - en pink/lidt koral-farvet læbestift, som mest minder om en læbepomade/lipgloss, da den er meget naturlig, men med meget glitter/"shine", og så er den med faktor 20.










En ny Rimmel Match perfection concealer i farven classic beige, jeg tror jeg vil "anmelde" den senere, så vil ikke skrive mere om den nu.









Love

torsdag den 7. juli 2011

En overnatning i skoven + strandtips!

Hejsa!

Så er jeg tilbage efter en fantastisk tur med min tante, onkel, kusiner, fætter, farmor og farfar. De havde inviteret mig med på en overnatning i hytten på billedet fra Google. Det var rigtig sjovt at "overleve" i naturen i en dag, og det var virkelig en oplevelse. Faktisk syntes min kusine og jeg at det mindede lidt om en mini-udgave af tv-serien "Ingen kære mor - alene i junglen", og vi følte os ret seje da vi tog dolken i hånden og gik ud for at finde pinde til at riste skumfiduser på om aftenen. :) Hytten lå i en lysning mellem skov og strand, så vi havde selvfølgelig badetøj med. Vi endte med at komme i havet tre gange - eftermiddag, aften (lige inden vi gik i seng) og morgen (hvis man kan kalde klokken 5.30 for morgen). Det var en fantastisk tur med lejrbåls-stemning, kongespil og badning på stranden...
Og nu vi er ved stranden, så vil jeg nu give jer et par strand-tips :

1. Vandfast makeup! Det er jo ikke fedt at have mascara ned ad kinden, HVIS nu man mødte nogen...
Udover det så begræns makeuppen, for jo mindre du har på, jo mindre kan gå af blandt vand og sved + det naturlige look holder!

2. Saltvands-spray! Saltvands-spray giver et rodet og fyldigt look, som passer perfekt til stranden, og faktisk så fungerer saltvandet i havet på samme måde. MEN vær opmærksom på at dit hår kommer til at lugte, så vask håret når du kommer hjem fra stranden.

3. Peeling! Peeling, eller skrub, fjerner døde hudceller, og hvis du vil have den ultimative naturlige peeling så læs med. Langs strandkanten er det fugtige sand, som sagtens kan bruges som en skrub. Når sandet er gnubbet/masseret ind i huden, så hop ud i de kolde bølger og vask resterne af - samtidig med at din krop får et "kulde-sus", som sætter gang i blodcirkulationen.

4. Manicure! Okay, manicure er måske lidt overdrevet, men så pleje af hænderne. Lidt oppe på stranden er det tynde, hvide strandsand. Lad hænderne rode rundt i det, så de lidt finere peeling-korn kan slibe dine hænder, som vil blive bløde og takke dig for det!

Nyd sommeren tøser! ;)

Love  <33

onsdag den 6. juli 2011

Who says ♥





Vi er begge blevet helt vilde med Who says af Selena Gomez.
Hvis ikke I har hørt den, synes jeg I skulle tage at gøre det :)
Og I må også meget gerne skrive hvad I synes om den.

Xoxo